You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Teràpia emocional

La tècnica de teràpia emocional ThetaHealing et permet entendre i entrenar la teva ment per a poder fer canvis positius i beneficiosos en tu i en la teva salut. S'aconsegueix a través de meditacions i entrant en un estat de relaxació profund, que permet accedir a les ones cerebrals Theta, és a dir el subconscient. Accedint al subconscient pots alliberar-te de traumes, pors, ressentiments, penediments, dolors, patologies i bloquejos que no et deixen avançar ni ser completament feliç.

Aquesta teràpia et permet prendre consciència d'ells i transformar els teus límits perquè puguis viure noves experiències, prendre el control de la teva vida i fer canvis profunds en el teu cos i en la teva ment.

Veure tractaments
Reservar cita

Tractaments

ANATOMÍA EMOCIONAL

Les emocions acumulades al llarg de la nostra vida poden provocar un desequilibri a nivell físic, convertint-se en un dolor o una malaltia.

Posant consciència de la causa d’aquestes emocions, pots millorar el teu benestar físic i emocional.

RELACIONS DE PARELLA

Com vas viure la relació entre els teus pares, com vas viure l’amor durant la teva infància, les ferides de relacions passades, entre d’altres, son experiències que poden estar afectant a la teva vida sentimental actual.

Les emocions que vas experimentar en un passat, han quedat guardades en el teu subconscient i que poden estar fent que no et permetis una relació estable i saludable de parella.

ANSIETAT, ESTRÈS, DEPRESSIÓ

La preocupació constant amb la que vivim avui en dia és desproporcionada, molt difícil de controlar i està provocant diferents reaccions en el nostre cos i en la nostra ment que, moltes vegades no relacionem amb aquestes situacions d’angoixa.

Llegir més

ACOMPANYAMENT EMOCIONAL PER APRIMAR

Moltes vegades el sobrepès és el resultat dels nostres sentiments. Potenciar l’autoestima, la seguretat i confiança en nosaltres mateixos, son emocions que ajuden a baixar de pes.

Pel contrari, emocions com inseguretat, culpa, desvalorització, por a la carència, etc., son emocions que poden generar sobrepès.

OLIS ESSENCIALS

Solucions naturals perquè tu i la teva familia gaudiu d’una vida més saludable i en equilibri a nivell físic, mental, emocional i espiritual.