You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Massatges

Els massatges són una eina poderosa per a reduir l'estrès, el dolor i la tensió muscular. A més a més són una font de plaer, salut i benestar.

T'oferim diferents tipus segons les teves necessitats.

Veure massatges
Reservar cita

Massatges

NOU

SPA AMAZONES

El tractament AMAZONES que et transportarà a la mateixa selva. La pluja, les plantes i les seves olors.

Es basa en una exfoliació corporal i en un massatge facial i corporal ideal per a relaxar-se, aportar benestar, reparar i hidratar la pell en profunditat amb PEDRES AMAZONITES fredes que descongestionen, alleugen i reafirmen els teixits.

Llegir més

MASSATGE AMB MOCADORS

Inspirat en l’orient, aquest ritual de massatge terapèutic amb mocadors de seda combina lleugers tocs amb estiraments de la musculatura i articulacions. L’objectiu és alliberar tensions, desbloquejar els canals per on flueix l’energia vital, eliminar l’estrés i recuperar la correcta flexibilitat del cos.

Els moviments del tacte lent i sútil del mocador sobre la pell indueixen al client a una relaxació mental i corporal profunda despertant tot un món de sensacions.

PEELING CORPORAL + MASSATGE

Primer s'exfolia el cos concentrant-se en les zones més rugoses i on hi ha més pells mortes. Es retira el pelling i es realitza un massatge relaxant amb olis.

Així doncs la hidratació posterior tindrà un efecte molt més intens en la teva pell, millorant-ne la textura i deixant-la suau i ben hidratada.

MASSATGE RELAXANT

Deixa't portar per l'agradable sensació d'un massatge relaxant: genera endorfines, millora el teu benestar, redueix o elimina tensions musculars i activa la circulació sanguínia i limfàtica.

Allibera tensions i aconsegueix un estat mental de relaxació que tant et mereixes.

MASSATGE DESCONTRACTURANT

Ideal per reduir i calmar el dolor i les contractures, ja que es concentra el massatge sobre la zona afectada i s'aplica una major pressió.

S'aconsegueix relaxar el múscul i dissoldre les contractures retornant-li als músculs el seu estat natural, alleujant la tensió sobre ells.

MASSATGE REDUCTOR

Es basa en la contracció involuntària del múscul amb la que s'aconsegueix una despesa calòrica associada. S'enlaira el teixit adipós i facilita l'eliminació de greixos.

Afavoreix l'eliminació de líquids i activa la circulació, millorant l'aspecte de la pell, actuant eficaçment sobre la cel·lulitis i afavorint la relaxació.