You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Massatges

Els massatges són una eina poderosa per a reduir l'estrès, el dolor i la tensió muscular. A més a més són una font de plaer, salut i benestar.

T'oferim diferents tipus segons les teves necessitats.

Veure massatges
Reservar cita

Massatges

MASSATGE RELAXANT

Deixa't portar per l'agradable sensació d'un massatge relaxant: genera endorfines, millora el teu benestar, redueix o elimina tensions musculars i activa la circulació sanguínia i limfàtica.

Allibera tensions i aconsegueix un estat mental de relaxació que tant et mereixes.

MASSATGE DESCONTRACTURANT

Ideal per reduir i calmar el dolor i les contractures, ja que es concentra el massatge sobre la zona afectada i s'aplica una major pressió.

S'aconsegueix relaxar el múscul i dissoldre les contractures retornant-li als músculs el seu estat natural, alleujant la tensió sobre ells.

MASSATGE REDUCTOR

Es basa en la contracció involuntària del múscul amb la que s'aconsegueix una despesa calòrica associada. S'enlaira el teixit adipós i facilita l'eliminació de greixos.

Afavoreix l'eliminació de líquids i activa la circulació, millorant l'aspecte de la pell, actuant eficaçment sobre la cel·lulitis i afavorint la relaxació.

PEELING CORPORAL + MASSATGE

Primer s'exfolia el cos concentrant-se en les zones més rugoses i on hi ha més pells mortes. Es retira el pelling i es realitza un massatge relaxant amb olis.

Així doncs la hidratació posterior tindrà un efecte molt més intens en la teva pell, millorant-ne la textura i deixant-la suau i ben hidratada.