You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Entrenament personal

Assoleix els teus objectius d'una manera ràpida i eficaç, amb un entrenador personal, que et dissenyi un pla personalitzat i que t'ajudi a dur-lo a terme fent-ne un seguiment sessió a sessió.


Veure entrenaments
Reservar cita

Entrenaments

ENTRENAMENT FUNCIONAL

Entrenament funcional adaptat a la teva condició física i orientat a donar-te una millor efectivitat en el teu dia a dia.

Et sentiràs bé, sa i fort.

CANVI RADICAL

S'acosta l'estiu i molta gent no se sent bé amb el seu físic. Si ets una d'aquestes persones, aquí et donem la solució perquè gaudeixis de l'estiu com t'agradaria.

Entrenaràs, menjaràs i descansaràs en la millor de les teves possibilitats. Treu-li el màxim partit al teu cos i gaudeix de l'estiu que tant t'agrada, sense complexos.

ENTRENAMENT POSTURAL

De vegades l'estrès o el cansament ens obliguen a adoptar inconscientment postures incorrectes donant una mala imatge de nosaltres mateixos i provocant canvis molt importants en la nostra biomecànica derivant en lesions o patologies en cas de no ser corregit.

Aquesta classe va dirigida a totes aquelles persones que volen donar el millor de si mateixes i invertir en salut tant a curt com a llarg termini.