You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Depilació

Al nostre centre oferim diferents tipus de depilació depenen al que s’adapti millor segons cada tipus de necessitats.

Oferim el servei tant per homes com a dones. Veure tractaments
Reservar cita

Tractaments

FOTODEPILACIÓ

El làser de díode és un sistema de depilació definitiva. Es tracta d'un sistema eficaç d'eliminació de l'borrissol, capaç de tractar pràcticament tot tipus de pell i de pèl, sense riscos i en qualsevol època de l'any.

Consisteix bàsicament en un dispositiu que emet llum monocromàtica i unidireccional, la longitud d'ona aconsegueix destruir el fol·licle pilós. Aquesta alta potència redueix la durada de temps de pols, aconseguint la quantitat d'energia necessària per aconseguir el seu objectiu.

LÀSER

Aquest és un mètode de depilació cosmètica progressiva, exactament es tracta de Fotodepilació amb llum polsada intensa, un procés no invasiu que es desenvolupa amb una tecnologia que promou la producció de col·lagen a la pell, estimulant el porus i reduint l'aparició de l'pèl.

Una de les seves avantatges és la possibilitat de realitzar el tractament en qualsevol to de pell o gruix del pèl.

CERA TÍBIA

Treballem amb cera tèbia ja que creiem que és la millor opció degut a que és ràpida, higiénica i duradora.

La seva aplicación es realitza a temperatura corporal a través d’un pràctic sistema de roll-on. A continuació s'extreu el pèl d'arrel, de manera suau i eficaç, mitjançant unes bandes de paper-tela d’un sol ús. La seva baixa temperatura evita l'aparició de pèls enterrats sota l'epidermis.

La cera tèbia s’utilitza per moltes parts del cos, cames, llavi superior, angonals, axiles etc.