You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bellesa d'ulls

Diuen que els ulls són el reflex de l'ànima i en ocasions la nostra mirada reflecteix un aspecte que no correspon al nostre estat anímic.

Et ve de gust saber com pots millorar i alegrar l'aspecte de la teva mirada?
A alma comptem amb professionals molt ben preparats que t’assessoraràn en el tractament que més s’ajusta a tu.

No dubteu en trucar-nos i us resoldre’m qualsevol dubte que tingueu. Veure tractaments
Reservar cita

Tractaments

LÍFTING DE PESTANYES

Amb el tractament de lífting donem forma a les pestanyes desde l’arrel i aconseguim que les pestanyes naturals siguin visiblement més llargues i denses.

El tractament és ideal per a persones amb les pestanyes curtes, rectes, escasses o caigudes.

Llegir més

LASH FILLER

Tractament nou i revolucionari que densifica i dóna volum a l'instant a les pestanyes.

Conté àcid hialurònic i queratina que penetren en l'estructura del pèl per fer-lo més gruixut, enfortir-lo i nodrir-lo. Aquest tractament deixa les pestanyes més plenes i fermes, reduint-ne la caiguda del pèl.

Llegir més

EXTENSIONS DE PESTANYES

Multiplica el teu volum i la longitud de les teves pestanyes. Un tractament perfecte per destacar la teva mirada. Resultat natural i aspecte increïble.

Les extensions de pestanyes cuiden la pestanya natural gràcies a la seva lleugeresa i respectant sempre el pes per no sobrecarregar.

Llegir més

MICROPIGMENTACIÓ

La Micropigmentació és una tècnica de maquillatge permanent utilitzat per corregir petits defectes com celles inexistents, poc poblades o sense forma; llavis asimètrics, diminuts, o escassos de color; ulls envellits, petits o mancats d'expressivitat.

La Micropigmentació t'ajudarà no només a corregir aquests petits problemes sinó que t'aportarà bellesa i et veuràs radiant.

MICROBLADING

El Microblading és una técnica de maquillatge semipermanent amb resultats inmediats. Consisteix en la creació i diseny de les celles pèl a pèl donant un aspecte més real i natural.

Aconseguiràs tenir les celles que sempre has volgut tant en forma, tamany i densitat. El que t’ajudarà a realçar la bellesa de la teva mirada i rostre.

DISSENY DE CELLES

Realitzem un estudi minuciós de les teves trets facials utilitzant les millors tècniques de disseny. D'aquesta manera, aconseguirem dissenyar les celles que més t’afavoreixin, tant en: forma, mida, densitat, color i gruix.

I així realçar la bellesa del teu rostre i de la teva mirada.