You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bellesa facial

Realitzem tota mena de tractaments estètics facials amb la tecnologia més avançada i amb productes cosmètics d'alta gamma.

Els tractaments que oferim són ideals per a tota classe de pells, des de les més joves a les més madures. Tenint en compte les necessitats de cada tipologia de pell s’aconsellarà el tractament més adequat.

Per a qualsevol consulta sobre els tractaments facials no dubteu en trucar-nos i us atendrà la persona adient. Veure tractaments
Reservar cita

Tractaments

HIGIENE FACIAL

És un tipus de tractament estètic que manté neta, hidratada i bella la pell del rostre.

Té com a objectiu primordial eliminar totes les impureses acumulades de la superfície de la pell, tant les d'origen ambiental com les específiques de la pell, per a tenir una adequada oxigenació i quedi la pell neta i radiant.

HIGIENE LASER DE CARBONI

És un tractament molt avançat de peeling làser amb carbó actiu que elimina l'última capa de pell morta de la zona tractada, permetent una millor regeneració i aconseguint una lluminositat i suavitat en la pell.

Llegir més

FOTOREJOVENIMENT FACIAL

Tractament totalment indolor que es fa aplicant llum pulsada d'intensitat alta sobre la pell, estimulant la formació de nou col·lagen. S'aconsegueix eliminar els signes d'envelliment, d'estres i sobretot les taques i la falta de lluminositat degudes a l'exposició solar.

El resultat és un rostre més vital, lluminós i sense taques.

FILS LÍQUIDS TENSORS / BOTOX ESTÈTIC

Disposem d'un sistema totalment nou per a aplicar el Botox i els fils tensors, el Hyaluron Pen.⁣

Es un modern dispositiu que permet generar suficient pressió per a introduir determinats productes en les capes més profundes de la pell. És un mètode, ràpid, senzill, sense dolor i sense perill.⁣

Obtindràs els mateixos resultats que les injeccions però sense agulles ni dolor.⁣

RADIOFREQÜÈNCIA

La radiofreqüència consisteix en l'aplicació de radiacions electromagnètiques que provoquen l’escalfament de les diferents capes de la pell.

Llegir més

BB GLOW

És una teràpia no invasiva d'inducció de col·lagen amb la qual s'aconsegueix que els productes penetrin d'una forma més efectiva fins a les capes més profundes de la pell.

Els resultats són immediats i té efecte de maquillatge permanent que dura fins a un any.

Llegir més

OXIGENOTERÀPIA

Una teràpia que consisteix a subministrar oxigen pur perquè les cèl·lules mantinguin el seu metabolisme normal. Les seves aplicacions són múltiples, ja sigui en tractaments facials o corporals.

Llegir més

PLASMA ACTIU

El plasma actiu són proteïnes de les plaquetes de la sang, que estimulen qualsevol teixit, formant fibres de col·lagen jove i augmentant el reg sanguini. En aquest tractament, s'extreuen del mateix pacient, se centrifuguen i s'injecten posteriorment.

Llegir més

PEELING QUÍMIC

És una tècnica que permet regenerar i reparar la pell a través de l'eliminació d'imperfeccions i cicatrius allisant la textura cutània en afavorir la reestructuració del col·lagen.

Llegir més

HYALPEN

Hyalpen és un llapis dermal per al farciment de llavis i arrugues, que introdueix àcid hialurònic reticulat a través d'un micro-orifici per a tractaments d'hidratació i volum de llavis, eliminació d'arrugues i solcs nasolabials, mesoteràpia i biorevitalizació.

Aquest mètode és pràcticament indolor, es preserva el teixit i no té risc de lesions.

VITAMINES

El tractament facial a vitamines consisteixen en infiltracions intradèrmiques a les quals es pretén afavorir la reactivació cel·lular, aportant una major lluminositat i afavorint una pell més tersa i, per tant, millorant substancialment la qualitat de la pell.

El resultat serà un cutis més tonificat, ferm i suau.

LLAPIS TRANSDERMAL

És una eina que permet, a través de micro perforacions, la penetració dels principis actius dels tractaments associats en la dermis, on tenen màxima efectivitat.

Atorga fermesa, elasticitat i una major capacitat de recuperació.

Llegir més

PROCELULAR 365

Tractament que regenera i repara el teixit cutani afavorint la flora bacteriana propia de la pell.

S’aconsegueix un efecte antioxidant i regenerador, prolongar la longevitat ce·lular, eliminar les toxines i garantitzar una pell unificada i impecable.

Es recomana per pells deshidratades amb falta de lluminusitat.

GOLD

El component principal d'aquest tractament és l'or, un gran productor de col·lagen.

Es realitza aplicant pedres de Jade juntament amb un massatge Guasha estimulant la microcirculació.

Llegir més

MAQUILLATGE

Oferim servei de maquillatge de dia, de nit i de núvia i assessorem quin tipus de maquillatges són els adequats. Seguint les darreres tendències, maquillatges lluminosos lluents o amb efecte mate, ressaltant els ulls o els llavis.

També impartim taller d'automaquillatge on ensenyem com treure's partit mitjançant el maquillatge per ressaltar la teva bellesa natural.