You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bellesa corporal

Els nostres tractaments corporals són personalitzats per a cada persona, es realitza un estudi exhaustiu per poder oferir el millor tractament, alternant teràpies manuals amb aparatologia.

Disposem de les últimes tecnologies en el camp mèdic-estètic per obtenir el resultat desitjat i millorar tant la part estètica com de salut.

Per a qualsevol consulta sobre els tractaments corporals no dubteu en trucar-nos per realitzar un diagnòstic corporal complet i una consulta professional per determinar el millor tractament per tu. Veure tractaments
Reservar cita

Tractaments

ONES DE XOC

Nou tractament que ofereixen una solució indolora, no invasiva i sense efectes secundaris, que permet l'eliminació de la pell de taronja i la cel·lulitis i una pell més llisa i uniforme.

Gaudeix de l'estiu sense cel·lulitis!

Llegir més

CRIODIPOLISIS

És un tractament no invasiu i indolor que elimina el greix corporal mitjançant l'aplicació de fred amb temperatures per sota dels zero graus. Al refredar-se els adipòcits, es descomponen abandonant el cos de manera progressiva i sense afectar altres teixits adjacents. Es realitza una sessió cada 20 dies.

RADIOFREQÜÈNCIA

La radiofreqüència és una tècnica per a combatre la flaccidesa i la cel·lulitis. Consisteix en l'aplicació de radiacions electromagnètiques que provoquen l’escalfament de les diferents capes de la pell.

Llegir més

MESOTERÀPIA VIRTUAL

És una alternativa a l'agulla, introdueix els actius que estem utilitzant per electroporació. Depèn el que es vulgui tractar podrem fins a 3 actius i la sessió és cada setmana.

ENVOLTURA

La cosmètica basada en algues ha experimentat un notable augment en els últims anys, sobretot els productes derivats de les algues.

Amb un alt contingut en oligoelements, sals minerals, vitamines i aminoàcids que serveixen per a mantenir el bon aspecte extern de la pell, ja que són directament assimilables per les cèl·lules cutànies.

Llegir més

YESOTERAPIA

Alternativa natural per a cremar greixos, mitjançant l'embolcall del guix en les zones del cos susceptibles d'acumular greixos, com l'abdomen, cuixes, glutis, sins i braços.

Aquesta tècnica, que inclou els principis de benes fredes, fitoteràpia i les propietats del guix, permet l'eliminació de dipòsits de greixos i combat quadres de cel·lulitis o flaccidesa.

ELIMINACIÓ DE TATUATGES

Realitzem eliminació de tatuatges amb el Laser q-switched Nd Yag, que treballa en nanosegons. El nanosegon és una part de la divisió d'1 segon en Mil Milions. Els polsos d'alta potència i de breu temps d'exposició, produeixen un mal tèrmic mínim. La velocitat del Laser q-switch nd yag és d'entre 4-10 nanosegons. El temps que s'estima per a lesionar el teixit epidèrmic és entre 10 i 100 nanosegons, és per això que no realitzem traumatisme en el teixit i així la llum laser pot treballar només la zona pigmentada.