You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Acupuntura

L'acupuntura o també anomenada medicina tradicional xinesa (MTX) és la medicina que més pacients ha tractat al llarg de la història de la humanitat.
Basada en un concepte energètic del cos i secundada per la neurofisiologia moderna, consisteix en la inserció d'agulles fines indolores que produeixen un alliberament de neurotransmissors amb efecte relaxant i curatiu a més de reequilibrar energèticament l'organisme.
A nivell local té efectes analgèsics, antiinflamatoris i vasodilatadors amb el que activen el control del dolor i la regeneració cel·lular.
Com actua sobre el nivell d'estrès és molt efectiva en tots els trastorns emocionals, com a angoixa o depressió i en malalties psicosomàtiques. Veure tractaments
Reservar cita

Tractaments

TRACTAMENT ESPECÍFIC D'APRIMAMENT: DERMATOMA T6

Innovadora teràpia que aconsegueix disminuir dràsticament l'apetit a través d'un estímul aplicat en la zona de l'estómac. Indolor i sense efectes secundaris.

S'acompanya d'una dieta personalitzada. Eficàcia contrastada per estudis clínics.

AURICULOTERÀPIA

Teràpia reflexològica que consisteix a estimular el pavelló auditiu aprofitant la seva connexió amb els diferents òrgans i sistemes corporals, amb el que aconsegueix millorar patologies agudes en molt curt temps per a restablir el benestar de la persona.

Està indicada en malalties que afecten el sistema nerviós central, neuràlgies i dolors d'origen divers, en tractaments d'addiccions com a tabac o alcoholisme, i en el sobrepès, així com en processos al·lèrgics o dolors de còlic.

SISTEMA DIGESTIU

Estrenyiment, gasos, inflamació dels intestins, digestions pesades…

CALMAR EL DOLOR

Cefaleas, artrosis, reuma, lumbàlgia, fatiga i fibromiàlgia….